ÅTERGÅ
TILL
HOROSKOPGUIDEN


» Återgå till startsida

 

FAQ - vanliga frågor
 • Jag beställde tjänsten och debiterades, men fick aldrig tjänsten till min mobil. Varför?
  Om detta har hänt, kontakta vår support och beställ inte tjänsten igen! Om du beställer tjänsten igen kommer du att debiteras dubbelt!
   
 • Hur läser jag horoskopen?
  Då du har beställt våra horoskop via SMS kommer du att få ett svar tillbaka som innehåller information om hur du ska gå tillväga med att läsa horoskopen. Du ska besöka en viss webbsida som det står i SMS:et och ange ett lösenord som också skickas med SMS:et.
   
 • Jag har beställt tjänsten, men inte fått något svar. Varför?
  Våra tjänster går via ett företag som ansvarar för det tekniska. Ibland kan det ta några minuter vid mycket "trafik". Om du har skrivit fel i SMS:et har du inte fått något tjänst, men du har inte heller debiterats. Så om detta är fallet, beställ igen.
   
 • Fungerar era tjänster med alla mobiltelefoner?
  Våra tjänster fungerar endast i Sverige. Här fungerar vi dock med alla kända mobiltelefonabonnemang. Operatören Tre (3) har vi dock upplevt problem med, men om du inte har fått tjänsten från oss har du inte heller blivit debiterad.
   
 • Finns det någon åldersgräns på era tjänster?
  Du ska vara över 18 år, eller ha målsmans tillstånd innan du beställer. Om du beställer tjänsten med någon annans mobiltelefon, fråga först om tillstånd av ägaren!
   
 • Har ni möjligheten att betala tillbaka pengar?
  Vi har inte möjlighet att betala igen pengarna till kunden. Om du debiterats men inte fått tjänsten skickar vi självklart iväg tjänsten kostnadsfritt till din mobil efter du har varit i kontakt med vår kundtjänst/support.
   
 • Vem/vilka driver Horoskopguiden?
  Horoskopguiden drivs av XXXXX, som även äger sidan.  Horoskopguiden grundades dock av Snuffis Webbproduktion (www.snuffis.com).
Support

Observera att samtliga horoskoptjänster på horoskopguiden för närvarande ligger nere.

Mer information finns på startsidan. 

 

 

Copyright © Horoskopguiden 2005-
Innehållet är skyddat av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras utan tillstånd.

Gratissaker på internet