Horoskopguiden
"Hjälper dig genom livet"

ÅTERGÅ
TILL
HOROSKOPGUIDEN


» Återgå till startsida

 

Horoskop
Arbete/Skola

Du behöver varva ner nu en period och samla krafter för att hinna med dig själv. Vad är viktigast i ditt liv? Du måste lyssna till ditt hjärta och följa din egen väg och inte göra som alla andra säger. Den som känner dig bäst är dig själv, och bör därför göra som du själv tycker. Att leva på högvarv är något du inte vinner på i längden utan bara sliter ut dig själv och utveklas inte som person. Din inre röst är den du ska följa. 
 

Relationer

Du känner dig lite ensam nu på den senaste tiden. Gamla vänner du svikit finns fortfarande kvar, bara du har viljan och kraften att be om förlåtelse. Att förlåta är svårare än att glömma men frågan är vad som är bäst för dig. Ofta är den lätta vägen inte den bästa, ha det i minnet. När tårarna kommer är det bäst att låta dem komma och sedan börja om på nytt. 
 

Ekonomi

Tur är en viktig ingrediens i din ekonomi denna månad. Saker som att vinna på lotteri och i spel och tävlingar kommer prägla din plånbok. Men spela med förstånd så du inte förlorar pengar. Du kan dock med gott samvete köpa dig några lotter.

 

/Thord Stjärnutter

Andra tjänster

Vill du veta mer?

Horoskopguiden erbjuder turnummer och lyckodagar (utöver dessa horoskop) för alla stjärntecken. Allt är skapat av Horoskopguidens astrolog Thord. 

 

Copyright © Horoskopguiden 2005-
Innehållet är skyddat av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras utan tillstånd.

Gratissaker på internet