Horoskopguiden
"Hjälper dig genom livet"

ÅTERGÅ
TILL
HOROSKOPGUIDEN


» Återgå till startsida

 

Horoskop
Arbete/Skola

Att börja om på nytt och starta något eget lockar många. Det är dina beslut som är viktigast så följ din inre röst men ta inspritaion från andra för att uppnå mästerverk. Att göra en nystart i livet passar lite olägligt nu även fast det känns lockande. Om du väntar några månader kommer chanserna för dig vara mycket bättre, samt att du kommer vara mer utvilad. 
 

Relationer

Leta efter blickar, skaffa ögonkontakt och le mycket. Om du har glimten i ögat och bjuder på dig själv mycket denna månad har du väldiga chanser att träffa många nya människor både för vänskap men också för mer djupa relationer. Stå för den du är och var bara dig själv så kommer du långt. Det är det enda riktiga du kan göra, annars kommer du bara göra det svårare för dig själv.  
 

Ekonomi

Du kommer ha otur i spel under en tid nu så håll i dina pengar och gör inga större inköp under den närmaste tiden. Var försiktig med dina pengar bland folksamlingar då det finns en stor risk att du kommer bli bestulen eller av med dina pengar på något sätt. Du kommer att frestas att köpa något som du i efterhand kommer att ångra. 
 

 

/Thord Stjärnutter

Andra tjänster

Vill du veta mer?

Horoskopguiden erbjuder turnummer och lyckodagar (utöver dessa horoskop) för alla stjärntecken. Allt är skapat av Horoskopguidens astrolog Thord. 

 

Copyright © Horoskopguiden 2005-
Innehållet är skyddat av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras utan tillstånd.

Gratissaker på internet