Horoskopguiden
"Hjälper dig genom livet"

ÅTERGÅ
TILL
HOROSKOPGUIDEN


» Återgå till startsida

 

Horoskop
Arbete/Skola

Ta dagen som den kommer och oroa dig inte så mycket. Saker och ting har en tendens att lösa sig själva denna månad. Håll fast vid dina gamla rutiner dock, annars kan du komma i obalans och falla i dåliga vanor som är svåra att komma ifrån. Att komma i tid kommer att löna sig extra mycket denna månad så titta en extra gång på klockan och tänk att den tid du tror att saker tar och lägg till fem minuter så kommer du inte försent. 
 

Relationer

En flirt kommer söka upp dig och följa dig under en lång tid. Valet är ditt om du ska ge efter eller hålla emot. Rädslan att vara ensam och frustrationen den bildar kan skrämma slag även på den starkaste. Att sakna någon att älska och bry sig om är ett väldigt allvarligt men ack så vanligt problem som många har. Det finns dock ingen anledning att hetsa upp sig då många likasinnade finns att hitta. Det gäller bara att träffa nytt folk och utöka ditt kontaktnät så kommer detta problem attt minska och sedan försvinna helt. 
 

Ekonomi

Du behöver unna dig något. Att bara köpa nödvändiga saker du behöver kan vara bra för tjockleken på din plånbok, men ibland måste man ge sig själv en present. Det behöver inte vara något stort utan att till exempel äta ute en dag räcker gott och väl. 
 

/Thord Stjärnutter

Andra tjänster

Vill du veta mer?

Horoskopguiden erbjuder turnummer och lyckodagar (utöver dessa horoskop) för alla stjärntecken. Allt är skapat av Horoskopguidens astrolog Thord. 

 

Copyright © Horoskopguiden 2005-
Innehållet är skyddat av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras utan tillstånd.

Gratissaker på internet