Horoskopguiden
"Hjälper dig genom livet"

ÅTERGÅ
TILL
HOROSKOPGUIDEN


» Återgå till startsida

 

Horoskop
Arbete/Skola

Förändringens tid är nu. Det är dags att ge sig ut på okända vägar och lära sig nya saker. Ta chanser, då de ofta inte är för evigt. Dina vänner är ofta viktigare än du kan tro, så ta hjälp från dem i tider som dessa. Utöka ditt kontaktnät och träffa nya människor. Ditt liv behöver inte vara så förutsägbart och tråkigt. Gör det du känner för och fånga dagen. Det behöver du om du vill förgylla din vardag. Men du måste samtidigt vara på din vakt då många inte vill väl.  
 

Relationer

Kärleken lyser med sin frånvaro och kommer tyvärr även göra det denna månad med. Knyt nya kontakter men låt dem inte gå för nära dig då du bara blir sårad. Låt dina känslor ligga på is ett tag och håll fast vid dina vänner du har. 
 

Ekonomi

Det finns en ganska stor chans att du kommer få lite extra pengar inom en snar framtid. Ta alla tillfällen som kommer att visa dina kunskaper och ta beslut med eget initiativ. 

 

 

/Thord Stjärnutter

Andra tjänster

Vill du veta mer?

Horoskopguiden erbjuder turnummer och lyckodagar (utöver dessa horoskop) för alla stjärntecken. Allt är skapat av Horoskopguidens astrolog Thord. 

 

Copyright © Horoskopguiden 2005-
Innehållet är skyddat av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras utan tillstånd.

Gratissaker på internet